Välkommen till Kerstin Gadds hemsida

Jag har funderat länge men inte kommit till skott med min egen hemsida. Nu är den här och jag hoppas kunna hålla den aktuell och uppdaterad med min senaste målningar. Om du är intresserad av mina bilder får du gärna höra av dig. Enklast genom att klicka på kontakt  här på hemsidan och skicka ett meddelande.

Jag kan också komma till din arbetsplats eller konstförening och visa min konst, berätta om vad jag gör och hur och varför. Jag an också håla i workhops för intresserade som vill prova att måla med någon av de tekniker jag experimenterar med.

Nu börjar jag så här… vi får se vart det leder! 🙂

Hälsar Kerstin Gadd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s